zondag 10 maart 2013

Rauwe kokosolie


Mijn favoriete kokosolie. Van alle olie die ik tot nog toe geprobeerd heb is deze het romigste. Koop ik bij UnlimitedHealth.


5 opmerkingen:

  1. Hoi Ton :-D

    Heb je de kokosolie van Witsenburg Omega & More ook al eens geprobeerd? Deze gebruik ik zelf en ben wel benieuwd wat het verschil eventueel is met de olie van UL. De Witsenburg is voor mij makkelijker verkrijgbaar, maar smaak is natuurlijk wel van belang.

    Klein receptje voor je:
    Verwarm een eetlepel kokosolie; voeg ca 3 eetlepels cacao-poeder toe en meng goed; voeg een eetlepel honing toe. Goed roeren, in een schaaltje gieten en laten stollen in de koelkast.

    Ik vind dit erg lekker en het is goedkoper dan elke dag Lovechock verorberen ;-)

    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Petra :)

      Is dat deze kokosolie? Dan zal ik daar eens achteraan gaan.

      Groetjes, Ton.

      Verwijderen
  2. Hoi Ton :-D

    Inderdaad is het die kokosolie. Niet altijd even makkelijk uit de glazen pot te halen. Er is van hetzelfde merk ook olie in een kunststoffen pot en dat gaat een stuk makkelijker. Maar ja, glas geeft mij een beter idee/gevoel omdat ik toch bang ben voor afgifte van nare stoffen uit het kunststof.
    Ik bestel de olie bij deweegschaal.nl. Maar jij weet het vast ergens bij je in de buurt te vinden, daar jij in het biologische walhalla woont ;-)

    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klein vraagje. Hebben jullie enig idee waar deze kokosolie vandaan komt?

    BeantwoordenVerwijderen