maandag 11 maart 2013

Nieuwe blender


De Blendtec was al een tijd onbruikbaar. Ik moest mijn oren dichthouden anders was het niet uit te houden. Het is helaas niet de kan, die zou nog vervangbaar zijn. Het afgrijselijke geluid komt uit de motor.

Het blenden zelf was ook niet meer wat het geweest was. Een dadel bleef vaak al heel. Dit soort zaken sluipen er langzaam in.

Maar genoeg is genoeg. Een Blendtec wilde ik niet meer. Die heeft me teleurgesteld. Ik had gerekend op minstens 10 jaar gebruik. Ik heb tenslotte geen sap winkel; wordt een paar keer per dag gebruikt.

Ook naar andere blenders gekeken maar toch uitgekomen op de Vitamix. Mede door de 7 jaar garantie op de motor. Niet online besteld, maar gewoon in de Ostadestraat gekocht.


Links komt erin, rechts gaat eruit. De Vitamix is veel groter, zowel het motordeel als de beker.

De Blendtec ga ik verkopen voor heel weinig. Misschien kan iemand die nog gebruiken voor de onderdelen?

De variable snelheid knop van de Vitamix bevalt mij wel. Ik begin op de langzaamste stand en bouw zo op. Alle smoothies tot nog toe zijn heel luchtig en super glad. Dadels worden niet meer terug gevonden.

Verwacht veel smoothie recepten de komende tijd hier, een chlorofyl boost.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Ton :-)

  Te gek dat je de Vitamix hebt gekocht. Wat een heerlijke machine heh. De smoothies komen er ook echt 'smooth' uit.

  Heel veel plezier van je aankoop en geniet van al het heerlijks. Binnenkort beginnen de paardebloemen weer te groeien en kunnen we voorjaarsschoonmaak houden.

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra. Dankjewel. Mede door jouw advies ben ik uiteindelijk over de streep gegaan om deze mega dure aankoop te doen! :) Groetjes, Ton.

   Verwijderen
 2. Hi! Mag ik vragen welke vitamix dit is. Ik wil er ook een kopen ( eerst even sparen), maar zie zoveel soorten en prijzen...
  Alvast dank!
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar kun je deze machine zien voordat je hem koopt in een winkel? Ik heb ook belangstelling

   Verwijderen
  2. Unlimited Health bv. Daar heb ik mijn blender gekocht en zijn ze altijd op voorraad.

   Verwijderen