maandag 29 november 2010

Kokos Makronen



Een recept van mijn lief. Ingrediënten:
  • Medjool dadels
  • Geraspte kokos
  • Agave siroop
  • Kokosolie
  • Paar grote scheppen cacao poeder
Verhouding Kokos/dadels, 2 a 3 keer zoveel kokos als dadels.

In de foodprocessor mixen tot je een deeg krijgt. En dan nog een keer kokos snippers erbij doen, heel even pulse blenden; zodat de snippers er alleen doorheen gemixed worden.

Vervolgens in de food denhydrator laten drogen. Als ze droog zijn aan de bovenkant, omdraaien.

1 opmerking:

  1. Hoi Ton,
    Deze week heb ik kokos makronen gemaakt mbv het recept van Helen Beliën (boek Rauwe Smaak Sensaties). Deze waren erg lekker. Jouw recept zal ik binnenkort eens uitproberen. Alleen mis ik in jouw recepten de hoeveelheden. Maar dat houdt het spannend ;-)

    Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen