zondag 10 januari 2010

Recept: Lijnzaad crackers

Simpel receptje lijnzaad crackers, zelf verzonnen. Flaxseed is super gezond.

Lijnzaad een nachtje in water laten wellen. Er blijft dan een hele stroperige substantie over.

  • Geweekte lijnzaad
  • 1 rode puntpaprika gesneden
  • 1 rode Spaanse peper gesneden
  • 1 groene Spaanse peper gesneden
  • Verse Koriander
  • Verse Roosmarijn
  • Verse Thijm

Alles in de MagiMix laten mixen/blenden

Deze pap uitgesmeerd op de teflon sheets van Exalibur. (Ik moet nog steeds een deegroller kopen om te kijken of het dan beter te verdelen is)

In de food-dehydrater. Ik hou nooit bij hoe lang het erin zit, ik kijk gewoon af en toe of het al omgedraaid kan worden.

Hele pittige crackers geworden!! Lekker hartig.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen