zaterdag 11 december 2010

Restaurant: Energieregie



Wij hebben hier aan de Overtoom 409 een rawfood lunch gegeten. Vooralsnog alleen op afspraak. We hadden afgesproken op zaterdag om 1 uur voor lunch. Het duurde even maar toen kwam er ook wat heerlijks uit de keuken.
  • Spaghetti bolognese
  • Lijnzaad crackers
  • Rauwe Mayonaise
  • Rode kool
  • Salade
  • zeer pikant uien/peper sausje
  • zuurkool
We waren voor 2 personen 30 euro kwijt. Het was bijzonder lekker. Alleeen de spaghetti had iets pittiger gemogen, maar dat maakte rest meer dan goed.



Alec houdt van zijn zout soorten:



We hebben na het eten nog in zijn keuken mogen kijken. Hij heeft een bijzondere food dehydrator. Een ronde, die niet zo duur is als de Exalibur Dehydrator.

Ik hoop dat hij dit restaurant van de grond kan tillen. Zou leuk zijn. Een extra rawfood restaurant in Amsterdam.

2 opmerkingen:

  1. Ik zie trouwens dat (officieel: het Centrum voor) Energieregie hier niet tussen de raw food winkels staat, maar dat zijn wij wel degelijk. Wij zijn gespecialiseerd in 'enkelvoudige'-biologische of wilde natuurproducten en verkopen alle gangbare raw food producten en nog veel meer! Extracten en samengestelde producten zult u hier nauwelijks aantreffen.

    Energieregie heeft een holistisch visie op het gebied van energie, gezondheid én duurzaamheid. Kom gerust eens in het centrum langs of neem een kijkje op mijn website. De nieuwe website wordt rond eind mei verwacht.

    Groetjus,
    Alec

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste mensen,
    Sinds 27-04-2012 heet (het restaurant van het Centrum voor) Energieregie, Alchemist Garden.
    Kom eens langs om te zien en te proeven hoe we ons (na 7 jaar) ontwikkeld hebben!

    Groetjus,
    Alec

    BeantwoordenVerwijderen