woensdag 13 maart 2013

Groen worteltje

Simpele groene smoothie. Ingrediënten:
 • Spinazie
 • Appel
 • Wortel
 • Water
Alles in de blender. Het origineel recept van groenesmoothies maakt gebruik van wortelsap. Kan ook, maar ik gebruik liever 1 apparaat.


4 opmerkingen:

 1. Hoi Ton,

  Hoe vond je de smaak? Hele wortel blenderen vin ik niet zo lekker en het zijn wel erg veel vezels in één keer voor mijn arme darmen.

  Wat heb jij trouwens prachtige spinazie! Oei, ik moest toch maar terug naar de stad komen.

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra :) Ik heb ook wel eens gehoord dat wortel beter te verteren is in combinatie met olijfolie. Dat doe ik vaak bij een rauwe salade, dressing erbij van mosterd, honing en olijfolie. Nu weet ik niet of mosterd helemaal rauw is. Ik gebruik Tons mosterd natuurlijk. :)

   Deze smoothie vond ik gemiddeld qua smaak. Het gaf me vooral een heel fijn gevoel qua energie.

   Groetjes, Ton. :)

   Verwijderen
  2. Hoi Ton :-D

   Spinazie, wortel en bleekselderij zijn dé grote energieverstrekkers. Deze peppen je bijnieren enorm op, op een juiste manier uiteraard.

   Ik ken wel Tons mayonaise, maar de mosterd nog niet. Die is vast net zo heerlijk. Och, en als die niet rauw is dan zij het maar zo. We gaan toch ook niet persé voor de 100% rauw? Dat laat ik aan de echte 'die hards' over. Genieten van voedsel is belangrijker dan een strikte houding (goh, is daar niet een mooi stukje over op jouw blog?!)

   Groetjes, Petra

   Verwijderen