zondag 14 april 2013

Gerstegras / Tarwegras/ Alfalfa

Voor de hardcore groene smoothie drinker, kwam ik deze combinatie tegen van Gerstegras/ TarwegrasAlfalfa. Dat leek mee een leuke afwisseling om 's ochtends mee te beginnen ipv Spirulina/ Chlorella.

Het voelt super gezond. Maar ook erg smerig. Eenmalige aankoop. ;)

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ton,

  Ik heb een tijd geleden een pot Wheat Grass van dit merk gekocht en het werkte wel goed, maar inderdaad is het niet zo lekker. In mijn dolle enthousiasme heb ik toen gelijk nog een paar potten gekocht, want er was een aanbieding bij iHerb. Maar gaandeweg vond ik het niet meer zo fijn omdat het niet oplost. Vreemd genoeg ruikt het ook niet naar wheat grass/tarwegras maar naar iets anders. Ik heb hier namelijk ook een pot havergras en daar ruikt het naar.
  Afijn, ik moet nog 3 joekels van potten wegwerken ;-D

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra :)

   Misschien kunnen we recepten gaan verzinnen waarmee we het restant gaan wegkrijgen, op een lekkere manier ;) Ik heb nog een halve pot te gaan.

   Groetjes, Ton.

   Verwijderen
  2. Hoi Ton,

   Ik gooi in een smoothie elke keer maar een lepel, dan is het nog wel te doen. Maar voor een echt sappie gebruik ik liever de Kamut- of Barleygras van Pure Planet. Die laatste twee zijn dan ook echt gedroogd sap terwijl het merk in jouw artikel volgens mij gewoon maar gedroogd gras is. Hij blijft dan ook heel poederig en lost niet op.
   Ik moet nog bijna drie hele potten :-S
   Groetjes, Petra

   Verwijderen