Nog een recept wat ik bij DharmaHealing heb mogen leren.
Doe rauwe cashewnoten in de blender. Zorg dat ze goed onder water staan. Voeg 2 of 3 pillen acidophilus toe. Liefst in capsule vorm, die kunnen makkelijk worden opengemaakt. Blendeer dit tot dat het 1 massa wordt. Dit is ongeveer 400 gram cashewnoten:
Giet dit in een glazen pot, gebruik een kaasdoek als deksel en zet het 36 uur in de koelkast.
Zo hebben we een heerlijke gefermenteerde cashewnoot yoghurt. De acidophilus zorgt dat het vol zit met goede bacteriƫn.
Dit hebben we gebruikt als basis voor een toetje. Kaneel, agave en vanille poeder door de yoghurt geroerd. Dat goten we over een lekkere sappige cherimoya met mulberries en een beetje rauwe honing als versiering.
vrijdag 25 november 2011
Cashew Yoghurt
Labels:
Acidophilus,
Blender,
Cashew,
Dharmahealing,
Fermentatie,
Honing,
Kaasdoek,
rauw eten,
Yoghurt
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten